Usvaan unohdettu

Historiallinen pakomysteeri Tahlolla

Jotain traagista ja selvittämätöntä siihen utuiseen kesäpäivään 1900-luvun alulla liittyi.
Mihin katosi Tahlon isäntä? Hiipivät äänet ja hukkunut historia vainoavat yhä tilan vanhoissa, mystisissä rakennuksissa.  

Oletteko valmiit tutkimaan Tahlon tilan yli 400-vuotiaan historian mysteerejä?
Tahlo Ventures yhteistyössä pakohuonekonkari
Getaway room escapen kanssa tarjoaa unohtumattoman, uudenlaisen pakohuonepelin aidossa maalaismiljöössä. Tilamuseo avattiin kesällä 2021.

 

Usvaan unohdettu -pakohuonepeli yhdistelee oikeaa historiaa, tarjoilee jännitystä, visaisia pulmia ja yllätyksiä itseohjautuvan pelikokemuksen kautta. Teknologian johdattama seikkailu nostattaa sykkeitä tilan historiasta kertovassa näyttelyssä.

Tahlolla pelaat turvallisesti kaverin kanssa tai isommalla porukalla! Pelin itseohjautuvuuden ja ympäristön vuoksi pelaajien suositusikä on 15 vuotta, huoltajan vastuulla myös nuoremmat voivat osallistua. Pelitiloissa vallitsevat ulkolämpötilat. Talvella pelaajien tulee varustautua erittäin lämpimästi – lue lisää talvipelaamisesta alempaa! Toistaiseksi pakohuone on pelattavissa vain suomen kielellä.

Suosituksemme ryhmäkooksi on 2-4 pelaajaa, haastepelissä yhteensä 4-8 pelaajaa.
Pelin kesto on noin 1-2 tuntia.

Varaa peliaikasi nyt

Varausehdot
 • Peli on itseohjautuva ja edellyttää tarkkaavaisuutta peliohjeita ja -välineitä kohtaan.
 • Yksittäisen varatun pelin voi perua 48 h ennen peliä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Myöhemmin perutuista varauksista veloitamme 50€. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.
 • Ryhmävarauksissa peruutukset on tehtävä vähintään 14 vrk ja muutokset vähintään 7 vrk ennen varattua ajankohtaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista ja muutoksista veloitamme 50 € / kpl. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.
 • Pelitiloissa vallitsevat ulkolämpötilat. Talvella pelaaminen sääolosuhteet huomioiden. Pelitilat eivät ole esteettömät, esim. portaita on.
 • Pidätämme oikeuden evätä päihtyneiltä pelaajilta pääsyn näyttelyyn. Käyttämättömästä varauksesta perimme tällöin 100€.
 • Maksu suoritetaan etukäteen verkkokaupassa, jossa mahdollisuus maksaa myös laskulla.
 • Yrityksille hinnat + alv, mahdollisuus tilata erillisellä laskulla, jolle lisätään + 5 € laskutuslisä.
 • Pelin itseohjautuvuuden ja ympäristön vuoksi pelaajien suositusikä on 15 vuotta,
  huoltajan vastuulla myös nuoremmat voivat osallistua.
 • Mikäli pelaajat rikkovat tahallisesti tai liiallista voimaa käyttäen pelitiloja, pelin välineitä tai huoneiden rekvisiittaa, heillä on velvollisuus korvata siitä aiheutuvat suorat ja välilliset kustannukset.
 • Tahlo Ventures Oy ei ole vastuussa, jos pelaaja huolimattomalla tai holtittomalla käytöksellään satuttaa itsensä pelitiloissa.
  

Mikäli haluttuun peliaikaan on alle 48 h, lähetäthän tekstiviestin meille numeroon
040 718 3862 ja kysy vapaita aikoja!

 

Haastepeli ryhmille

Uskallatko haastaa tiimisi? Jos ryhmäkokonne on yli 6 henkilöä tai olette kokeneita pelaajia ja ryhmänne on vähintään 4 henkilöä, suosittelemme teille haastepeliä. Haastepelissä ryhmänne jaetaan kahteen joukkueeseen ja pääsette kisaamaan Tahlon museomiljööseen paitsi aikaa, myös toisianne vastaan.
Peli on kummallekin joukkueelle sama. 

Ryhmäkoon ollessa yli 10 pelaajaa, suosittelemme ottamaan meihin yhteyttä, jotta voimme suunnitella juuri teidän ryhmällenne sopivimman peliratkaisun.

Valokuva: O.Linkola

LAHJAKORTTI

Haluatko ilahduttaa ystävää? Nappaa tästä lahjaidea, jonka saat lähetettyä hetkessä suoraan vastaanottajan sähköpostiin
tai itse tulostettavaksi!

Anna erilainen isänpäivälahja, äitienpäivälahja, joululahja, valmistujaislahja tai syntymäpäivälahja.
Lahjakortin pääset ostamaan täältä.

HYYTÄVÄ ELÄMYS – PAKOHUONE TALVELLA

Pakohuone on avoinna ympäri vuoden. Pelitiloissa vallitsevat ulkolämpötilat. Talvella pelaajien tulee varustautua erittäin lämpimästi. Pelkkä toppatakki ja pipo eivät riitä, kun seisotte ratkomassa pulmia pakkasessa tunnista toiseen. Vanhat kunnon villapöksyt, pilkkihaalarit ja tumput eivät ole mikään vitsi tässä ympäristössä, vaan onnistuneen elämyksen edellytys. Huolehdittehan siis koko tiiminne lämpimästä pukeutumisesta, jotteivat pakkaset pääse puremaan! 

Kovien pakkasten sattuessa pelipäivällenne, voitte halutessanne siirtää peliaikaanne veloituksetta ilmoittamalla asiasta viimeistään edellisen työpäivän aikana tekstiviestitse numeroon 0407183862.

SAUNA JA PALJU PAKOHUONEEN JÄLKEEN

Maistuisiko löylyt Näsijärven rannalla pakohuoneen jälkeen? Tahlon tilalta voit varata sauna- tai paljuillan pelin yhteyteen. Varaa sauna verkkokauppatilauksesi yhteydessä tai tiedustele saatavuutta team@tahloventures.com

Hinnat

2 Pelaajaa

100 €


 50 € / pelaaja

3 Pelaajaa

135 €


45 € / pelaaja

4 Pelaajaa

172 €


 43 € / pelaaja

5 Pelaajaa

200 €


40 € / pelaaja

6 Pelaajaa

228 €


38 € / pelaaja

7 Pelaajaa

252 €


36 € / pelaaja

8 Pelaajaa

272 €


34 € / pelaaja

9 Pelaajaa

288 €


32 € / pelaaja

10 Pelaajaa

320 €


32 € / pelaaja

11 Pelaajaa

352 €


32 € / pelaaja

12 Pelaajaa

384 €


32 € / pelaaja