TILAUSEHDOT TAHLO VENTURES OY

Tahlo Ventures noudattaa majoituspalvelujen, pakopelien, elämysten ja muiden lisäpalveluiden varaamisessa ja tehtyjen varausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, heti kun asiakas on tehnyt varauksen.

1. VARAAMINEN JA MAKSU

Tahlo Ventures ei tee alustavia varauksia. Varaus on sitova varaushetkestä alkaen, riippumatta siitä tehtiinkö varaus puhelimitse vai kirjallisena. Varaajan pitää olla täysi-ikäinen ja pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä.

 

Varaukset maksetaan etukäteen verkkokaupassa tai laskulla. Varaukseen voit ostaa lisäpalveluita verkosta tai olemalla meihin suoraan yhteydessä team@tahloventures.com. Suorissa tilauksissa maksuehto on 7 pvä netto. Lasku toimitetaan sähköpostitse tai sähköisesti tilaajalle. Mikäli sisäänkirjautumiseen tai palvelun alkuun on alle 7 vrk, erääntyy lasku maksettavaksi heti. Laskulle lisätään + 5 € laskutuslisä.

Yrityksille hintoihin lisätään + alv.

Majoitusvarauksiin sisältyy aina valmiiksi pedatut sängyt ja pyyhkeet majoittujille. Muut palvelut ovat saatavilla lisähinnalla, esimerkiksi palju(t), paljujen tai saunojen lämmitys, elämykset, loppusiivous, lisäpyyhkeet, soutuveneen vuokraus ja vastaavat palvelut.

 

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, www.paytrail.com 

Walley Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bank AB:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: KAUPPIAAN NIMI verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa (ensimmäisellä laskulla 3,80 €). Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty KAUPPIAAN NIMI verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,6 %, luottokustannusten yhteismäärä 403 €, maksettava kokonaismäärä 1 403 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, organisaationumero 556597-0513, joka on Walley-tavaramerkin rekisteröity haltija.
Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:
Tarkempi palvelukuvaus: https://www.walley.fi/asiakaspalvelu/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf

OP Tililuotto

OP Tililuotto tarjoaa 30 päivän korottoman maksuajan jokaiselle ostokselle sekä mahdollisuuden maksaa erissä. Luoton kuukausierään sisältyy laskutuspalkkio 5,00 euroa, ja erissä maksaessa nimelliskorko OPprime + 9,50 %.* Minimikuukausierä on 50 euroa. Et kuitenkaan maksa mitään kuluja, jos tililuotolla ei ole velkasaldoa. Voit myös tehdä koska tahansa ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa koko luoton pois ilman lisäkuluja. * Tililuotto on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 euron luotolle on 14,57 %, kun luoton korko on OP-prime + 9,50 % (12,20 % 5/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 € /kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 8 341,38 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 euron maksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 99 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki

Lisätietoja ja tarkemmat ehdot OP Tililuotosta löydät täältä: https://www.paytrail.com/hubfs/sopimukset-ja-ehdot/OP-Tililuotto-Kuluttajalle.pdf 

2. PERUUTUS

Usvaan unohdettu -pakohuonepeli

Yksittäisen varatun pelin voi perua 48 h ennen peliä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Myöhemmin perutuista varauksista veloitamme 50€. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.

Ryhmävarauksissa (useampi peli tai yli 10 pelaajaa) peruutukset on tehtävä vähintään 14 vrk ja muutokset vähintään 7 vrk ennen varattua ajankohtaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista ja muutoksista veloitamme 50 € / kpl. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.

 

Tahlo Headland Saunan varaukset, glamping-luksustelttailu sekä palju- ja saunaillat Tahlolla

Ilmainen peruutus viimeistään 2 vuorokautta ennen sisäänkirjautumista. Mikäli joudutte peruuttamaan alle 2 vrk ennen ajankohtaa, emme hyvitä kauppahintaa.

Ei lemmikkieläimiä. Hiljaisuus Underhillin rannassa klo 22.00 alkaen.

 

Tahlo Hillhouse ja Underhill Beach & Sauna -varaukset 

Ilmainen peruutus 48 tunnin sisällä varaamisesta, mikäli sisäänkirjautumispäivä on vähintään 14 päivän päästä. 48 tunnin jälkeen tehdystä peruutuksesta hyvitämme 50 % kauppahinnasta. Mikäli joudutte peruuttamaan alle 7 vrk ennen ajankohtaa, emme hyvitä kauppahintaa.

Henkilömäärän pieneneminen ei vaikuta hintaan, kun varaus on tehty. Varauksen vahvistuksen jälkeen henkilömäärää voi kuitenkin kasvattaa lisähinnalla.

Ei lemmikkieläimiä. Hiljaisuus klo 22.00 alkaen.

Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme ottamaan vakuutuksen. Muutokset säätilassa, luonnonilmiöt tai esimerkiksi kolmannen osapuolen aiheuttamat katkokset vesi- tai sähköverkoissa ja vastaavat syyt eivät muuta peruutusehtoja.

Avotulen teko metsäpalovaroituksen aikana kaikissa kohteissa kielletty. 

3. Vahingon sattuessa

Tilaaja on velvollinen viipymättä ilmoittamaan ja korvaamaan kohteelle, sen irtaimistolle tai ympäristölle aiheuttamansa vahingot Tahlo Venturesille.

Tahlo Ventures ei vastaa sellaisista tilaajalle aiheutuneista vahingoista tai seurauksista, jotka aiheutuvat ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä tai vastaavasta syystä. Esimerkiksi luonnonilmiöt, hyönteiset, muurahaiset, odottamattomat säänvaihtelut tai kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista kuten katkoksista vesi- tai sähköverkoissa.

Asiakas on vastuussa vahingoista, jotka hän itse tai hänen vieraansa aiheuttavat kohteelle, sen ympäristölle, huonekaluille, varusteille tai muille asiakkaille ja heidän omaisuudelleen.  Asiakas on velvollinen korvaamaan Tahlo Venturesille vierailun aikana kohteelle tai sen irtaimistolle tahallisesti tai tahattomasti aiheutuneet vahingot.

Välinevuokraukseen liittyen

Asiakas on vastuussa hallussaan olevista välineistä sekä niiden asianmukaisesta käytöstä. Vuokraaja on sitoutunut palauttamaan vuokravälineet sovittuna aikana. Varusteet tulee palauttaa samassa kunnossa kuin ne saatiin. Mikäli varusteet rikkoutuvat tai hukkuvat, on vuokranantajalla oikeus veloittaa kyseisistä välineistä kohtuullinen, kuitenkin maksimissaan hankintahintainen korvaus. Vuokraaja on tietoinen vuokraamiensa välineiden käyttöön liittyvistä turvallisuus-vaatimuksista. Veneily tapahtuu vuokraajan omalla vastuulla. Vuokraaja on tutustunut jokamiehenoikeuksiin ja noudattaa niitä.

Pakohuonepelit

Peli on itseohjautuva ja edellyttää tarkkaavaisuutta peliohjeita ja -välineitä kohtaan.

Pidätämme oikeuden evätä päihtyneiltä pelaajilta pääsyn näyttelyyn. Käyttämättömästä varauksesta perimme tällöin 100€.

Mikäli pelaajat rikkovat tahallisesti tai liiallista voimaa käyttäen pelitiloja, pelin välineitä tai huoneiden rekvisiittaa, heillä on velvollisuus korvata siitä aiheutuvat suorat ja välilliset kustannukset.

Pelitiloissa vallitsevat ulkolämpötilat. Talvella pelaaminen sääolosuhteet huomioiden. Pelitilat eivät ole esteettömät, esim. portaita on.

Tahlo Ventures Oy ei ole vastuussa, jos pelaaja huolimattomalla tai holtittomalla käytöksellään satuttaa itsensä pelitiloissa.

Pelin itseohjautuvuuden ja ympäristön vuoksi pelaajien suositusikä on 15 vuotta, huoltajan vastuulla myös nuoremmat voivat osallistua.

Ohjattu jousi- ja ilmakivääriammunta sekä Tahlo Challenge -tiimikisailu

Varmistamme aktiviteetissa käytettävät laitteet ja välineet etukäteen ja ohjeistamme osallistujat niiden käyttöön. Jokainen kuitenkin osallistuu omalla vastuullaan aktiviteettiin. 

 

Osallistujat ovat velvollisia noudattamaan koko aktiviteetin ajan annettuja turvallisuus- ja toimintaohjeita. Ohjeiden laiminlyönnin johdosta tai sopimattomasta käytöksestä johtuen syntyneiden vahinkojen korvausvastuu on osallistujalla. Aktiviteettiin osallistumisen suositusikäraja on 18 vuotta. Huoltajan vastuulla myös nuoremmat voivat osallistua.

 

Järjestäjällä on oikeus evätä liian päihtyneen tai häiriötä aiheuttavan henkilön osallistuminen aktiviteettiin. 

4. Avainten luovutus ja siivous

Tahlo Venturesin kohteisiin kirjaudutaan itsenäisesti sisään. Tarkemmat ohjeet kirjautumisesta saatte sähköpostitse lähempänä saapumisajankohtaa. Majoitusvarausten sisäänkirjautuminen on klo 16.00 saapumispäivänä ja uloskirjautuminen lähtöpäivänä klo 12.00, mikäli ei toisin olla sovittu. Sauna- ja paljuiltojen varaukset alkavat klo 16.00 ja päättyvät klo 24.00 samana päivänä.

Tahlo Venturesilla on oikeus periä asiakkaalta avaimen katoamisesta aiheutuvat kulut.

Loppusiivouksen majoitus- ja iltavarauksiin voi tilata Tahlo Venturesilta tai huolehtia siivouksesta itse. Mikäli siivoatte itse, edellytämme, että siivouksessa huolehditaan mm. seuraavista asioista: lattioiden imurointi ja pesu, astioiden pesu (ja tiskikoneen tyhjennys), pesuhuoneen, saunatilojen ja wc-tilojen pesu, tahrojen ja likajälkien poisto, pyykkien kerääminen ja vuoteiden petaus ja huonekalujen sekä puutarhakalusteiden ja muiden tavaroiden vieminen paikoilleen. Myös piha-alue tulee siivota. Kohteista löydätte tarkemmat siivousohjeet helpottamaan loppusiivouksen tekemistä.

Mikäli majoitus-/saunakohde on jätetty kokonaan siivoamatta tai jos kohde vaatii siivousta asiakkaan siivouksen jälkeen, Tahlo Ventures laskuttaa aiheutuneet kustannukset asiakkaalta toteutuneiden kulujen mukaisesti.

Mikäli olette tilanneet loppusiivouksen meiltä, edellytämme kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat, pullot ja tölkit kerättynä kasalle, isoimmat sotkut, tahrat ja likajäljet poistettuna sekä sisä- että ulkotiloista.

Henkilökuntamme tarkistaa tilojen siisteyden jokaisen asiakkaan välissä sekä COVID19-aikana tekee myös desinfioinnit.

Kiinnitämme nyt erityistä huomiota normaalin, huolellisen siivouksen lisäksi pintojen, ovenkahvojen, valokatkaisimien ja muiden käsien ulottuvilla olevien pintojen puhdistukseen. Noudatamme THL:n ja Airbnb:n ohjeistuksia siivouksesta ja tarjoamme siivousta tukevat lisävälineet myös asiakkaidemme käyttöön.

5. LAHJAKORTIT

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä. Lahjakortit ovat käytettävissä vain Tahlo Venturesin verkkokaupassa. Lahjakortti lähetetään sähköpostitse suoraan vastaanottajalle. 

6. Henkilömäärä ja huomautukset

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö, kuin monelle varaus on tehty. Lisähenkilöistä veloitetaan erillinen lisähenkilömaksu. Teltalla tai asuntovaunulla / -autolla leiriytyminen loma-asunnon pihaan on kielletty, jos ei toisin ole sovittu Tahlo Venturesin kanssa.

Asiakkaan on tehtävä välittömästi Tahlo Venturesille huomautus mahdollisista palvelua tai majoitus-/saunakohdetta koskevista puutteista tai vioista. Tällöin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata tai hyvittää jo majoituksen aikana. Huomautukset ja kiireelliset huoltopyynnöt on tehtävä puhelimitse saapumisohjeessa annettuun numeroon. Mikäli asiakas ei ole ollut vierailunsa aikana yhteydessä epäkohdista Tahlo Venturesin edustajaan, hän menettää oikeuden mahdollisiin hyvityksiin.

7. TAHLO VENTURESIN OIKEUS PERUUTTAA TAI SIIRTÄÄ VARAUS

Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) tai mikäli asiakas ei ole noudattanut varausehtoja, on Tahlo Venturesilla oikeus peruuttaa varaus. 

Tahlo Venturesilla on myös oikeus siirtää majoitus tai iltavaraus vastaavaan mökkiin/huvilaan, mikäli asiakkaan varaama majoituskohde ei ole ko. ajankohtana käytössä. Näin toimittaessa asiakkaaseen ollaan yhteydessä ja tiedotetaan tilanteesta.