Booking test

Tahlo Hillhouse & Underhill Sauna

Yhdessä päärakennus Hillhouse ja rantasauna Underhill majoittavat jopa 18 henkilöä. Majoitukseen kuuluvat aina valmiiksi pedatut sängyt ja pyyhkeet. Rannassa erikseen vuokrattavissa palju ja muita lisäpalveluita. Kohteessa on pohjoismaista designia sisustuksessa, parkkitilaa ja isot terassit. Tutustu kohteeseen.

Prices start at: 250  per night

View Details


Tahlo Underhill Beach & Sauna

Tahlo Underhill -rantasauna, 20 m2, majoittaa kaksi henkilöä rantasaunan tuvassa valmiiksi pedatulla, levitettävällä vuodesohvalla. Rantasaunalla pulahdat uimaan ympäri vuoden, saunot Tahlon tilan lähipuusta rakennetuilla lauteilla, nautit isolla terassilla auringonlaskusta, rentoudut paljussa ja paistat iltaherkut nuotiopaikalla. Tutustu kohteeseen.

Prices start at: 149  per night

View Details


Tahlo Headland Sauna

Tahlo Headland -rantasauna majoittaa jopa neljä henkilöä rantasaunan tuvassa valmiiksi pedatuilla, levitettävillä vuodesohvilla. Mahdollisuus lisäksi teltta- ja patjamajoitukseen. Headland -rantasaunalla rentoudut löylyissä Tahlon tilan lähipuusta rakennetuilla lauteilla, nautit isolla ja katetulla terassilla auringonlaskusta, rentoudut paljussa ja paistat iltaherkut nuotiopaikalla tai kaasugrillillä. Isot piha-alueet mahdollistavat ihanteellisen ympäristön myös juhlien ja polttareiden järjestämiseen. Tutustu kohteeseen.

Prices start at: 149  per night

View Details


Escape Room

Minimum 2 people.

Prices start at: 50  per night

View Details


Paljuilta Tahlolla

Kaipaako teidän perhe pientä irtiottoa arjesta tai saunailtaa lähiseudulla? Haluatteko rauhoittua ihan vaan kaksin tai kavereiden kanssa? Tahlon paljuilta on täydellinen minivirkistys keskelle arkea! Saunan ja sen ympäristön lisäksi käytössänne valmiiksi palju, jonka lämmitätte lähipuulla noin 2-4 tunnissa. Anna lämpimän veden hemmotella ja levähdä hetki Tahlon vesien maisemissa! Osallistujamäärä: 6 henkilöä, lisäsaunojat + 10 € […]

Prices start at: 249  per night

View Details