Kokoustila

Koe erilainen kokous
upeissa MAalaismaisemissa tahlolla!

Suunnitelmissa tykypäivä, pikkujoulut, kokous tai kehityspäivät? Tahlo tarjoaa monipuoliset ja modernit kokoustilat sekä inspiroivan ympäristön yritystilaisuuksiin. Tahlolla järjestät unohtumattomat myyntipäivät, kesäjuhlat tai tiimin virkistyspäivän. Tahlon tilalla Ylöjärvellä, vain 40 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta nautit upeista maisemista, saunasta, paljusta ja herkullisesta lähiruoasta. Tervetuloa Tahlolle!

Alla esimerkKi kokouspaketista

Kysy teidän porukalle sopiva tarjous!

Hintaan sisältyy
 • Yhden yön majoitus 8 hengelle Tahlo Hillhousella. Sisältää valmiiksi pedatut kotimaiset luksussängyt, pyyhkeet, shampoot ja saippuat.
 • Palju järvinäköalalla ja sen alkulämmitys kylpylämpötilaan
 • Kaksi saunaa, päärakennuksella sekä rantasauna.
 • Käytettävissänne on Tahlon tilan ulkoilumaastot, muutaman kilometrin päässä sijaitseva laavu nuotiopaikkoineen sekä vapaat virkistyskalastusoikeudet majoituksen aikana.
 • Modernit kokousvarustelut: nopea wi-fi, Chromecast, 65” televisio HDMI-liitännöillä sekä fläppitaulu
 • Rantalentopallokenttä, Mölkky ja Petanque
 • Loppusiivous

Hinta: 1 150 € tilavuokra (ei sis. ALV)

Saatavuus: maanantai-torstai -välillä sisäänkirjautuminen saapumispäivänä klo 9.00, uloskirjautuminen lähtöpäivänä klo 12.00 

Hinta on voimassa syyskuusta toukokuuhun. Huom! Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Kysy ryhmähintaa isommallekin porukalle, pidemmälle tai lyhyemmälle ajalle! Olemme joustavia tilaisuudenjärjestäjiä saatavuutemme puitteissa.

 Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Lisämaksusta
 • Lisämajoittujat 25 € / hlö aina 18 henkilöön asti. 
 • Kärrypaljun tuomme rantaan lisähinnalla 150 €, jolloin käytössänne on kaksi paljua.
 • Paljun lämmitys kylpylämpötilaan 140 € / ilta / palju.
 • Lisäpyyhkeet 5 € / hlö.
Catering
 • Lähiruokaillallismenut alkaen 29 € / hlö
 • Lähiruoka-aamiainen 19 € / hlö
 • Lähiruokalounas alkaen 17 € / hlö
 • Pyydä menuesimerkkejä ja valitse teille sopivimmat tarjoilut!
PAKOHUONE JA MUUT SEIKKAILUT
 • Pakohuonepeli Usvaan unohdettu ammentaa Tahlon tilan historiasta aidossa maalaismijöössä, kävelymatkan päässä Tahlo Hillhouselta. Erinomainen valinta tyky-päivään tai kokouksen oheen. Lue lisää ja varaa peliaikanne
 • Ohjattu jousi- ja ilmakivääriammunta 29 € / hlö 
 • Tahlo Challenge – monilajinen tiimikisailu 39 € / hlö
 • Hiljaisuushaaste – 60 min ohjattu offline-kävely 29 € / hlö

Erilainen kokous

Virkistävä ja rauhallinen Tahlon tilan ympäristö tarjoaa erinomaiset puitteet kokousten järjestämiseen Tampereen kupeessa. Tahlo Hillhouse on hyvin varusteltu lomahuvila, jonka sisustuksessa näkyy pohjoismainen design ja kestävät valinnat. Suurelta terassilta avautuu upeat näkymät Näsijärvelle. 

Huvila soveltuu parhaiten 4–30 hengen kokous- ja juhlatilaksi. Huvilalta löytyy modernit kokousvarustelut: 65” televisio Chromecastilla ja HDMI-liitännöillä sekä tietenkin nopea WiFi. Yhteisessä tilassa on mahdollisuus 20 istumapaikkaan pöydän ääressä, lisäksi tarjolla on sohvat sekä lisätuolit ja -pöydät.

KOKOUS LAUTEILLA

Saunat ja paljut takaavat rentouttavan kokousillan Ylöjärvellä! Kokous Tahlolla on erinomainen vaihtoehto Tampereen alueelta kokouspaikkaa etsiville. Kohteen vuokraan sisältyy kaksi saunaa: päärakennuksella sekä noin 100 metrin päässä rantasauna Tahlo Underhill Beach & Sauna. Rantasaunalla pääsette nauttimaan löylyistä lähipuusta käsityönä tehdyillä lauteilla ja rentoutumaan terassiin upotetun paljun lämmössä – järvinäköalalla. Myös Tahlo Headland -rantasaunalla järjestät kokouksen, kesäjuhlat tai tykypäivän!

Ruokaa läheltä

Lähiruokatarjoilut järjestämme kumppaniemme Maarit Tuomisen ja Sami Hakamäen kanssa. Tilaa kauttamme lounas, illallinen, kahvit ja aamiainen tilaisuuteenne. Kysy rohkeasti tarjous!

Huolella haudutettua kotiruokaa tarjoavan Maarit Tuomisen härkispullat ja tuorepuuroaamiainen ovat suosittuja kokousherkkuja. Huippuravintoloissa ympäri Suomen ja maailmalla mainetta niittänyt yksityiskokki Sami Hakamäki loihtii kokouksiin koko päivän ja puolen päivän menut! Samin avotulimenun voi tilata Hillhouse-huvilan lisäksi myös laavulle tai Headland-rantasaunalle.

Myös omien eväiden tuominen onnistuu: Hillhousen keittiö on monipuolisesti varusteltu ja kesäkaudella terassilla on käytettävissä kaasugrilli kaasuineen. Grillaamaan pääsee myös rannan nuotiopaikalla.

Nuku paremmin

Halutessanne tiimistänne osa tai kaikki voivat myös majoittua Tahlo Hillhousen kotimaisissa, valmiiksi pedatuissa laatusängyissä. Päärakennuksella majoittuu yhteensä 16 henkilöä ja kesäkaudella lisäksi rannan saunatuvassa kaksi henkilöä levitettävällä vuodesohvalla. Lisäksi majoittujille vuokraan kuuluvat aina pyyhkeet, shampoot ja saippuat. Huolella valitut tyynyt ja peitot takaavat hyvät yöunet! Varaa nyt kokous majoituksella Tampereen kupeesta.

Pakohuonepelaa ja seikkaile tahlolla!

Varaa meiltä myös seikkailut tyky-päivään tai kokousta piristämään! Vain 40 minuutin päässä Tampereen keskustasta vietät unohtumattoman kokouspäivän Tahlon tilalla Ylöjärvellä. 

Pakohuonepeli Usvaan unohdettu ammentaa Tahlon tilan historiasta aidossa maalaismijöössä, kävelymatkan päässä Tahlo Hillhouselta ja Headland Saunalta. Lue lisää ja varaa peliaikanne.

Jousi- ja ilmakivääriammunta, Tahlo Challenge -tiimikisailu, Hiljaisuushaaste, soutuveneen vuokraus ja muut aktiviteetit lisätietoineen löydät täältä. 

KESÄPÄIVÄ HEADLAND-rantasaunalla

Aina ei ole tarvetta luksussängyille ja isoille kokoustiloille. Kun haluatte pakohuonepelata, nauttia yksityiskokki Sami Hakamäen avotulimenusta tai vain saunoa ja paljutella, toivotamme teidät kesäkaudella tervetulleeksi rantasaunakohde Tahlo Headland Saunalle.

Järjestämme aktiviteetteihin yhdistettyjä illallisia myös Tahlon tilan laavulla – miten ihana idea tykypäivään! 

Tervetuloa!

Olisko tämä teidän johtoryhmälle, tiimille tai työporukalle sopiva kohde?