LAHJAKORTTI

Anna lahjaksi elämys – yö glamping-teltassa tai pakohuonepeli TAHLOLLA

Anna lahjaksi ikimuistoinen seikkailu Usvaan unohdettu -pakohuoneessa tai 100% sähkötön majoituselämys Tahlon glamping-luksusteltassa.

OSTA NYT

Lahja nopeasti? Sähköisen lahjakortin saat heti sähköpostitse ja halutessasi voit tulostaa sen.

Puulle kaiverretut lahjakortit viemme postin toimitettavaksi 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Huom! Jouluksi puiset kortit ehtivät, kun tilaat viimeistään 17.12.2023. Lahjakortille voit valita haluamasi arvon ja lahjakortti on voimassa vuoden ajan. 

USVAAN UNOHDETTU

Mihin katosi Tahlon isäntä? Jotain traagista ja selvittämätöntä siihen utuiseen kesäpäivään 1900-luvun alulla liittyi. Hiipivät äänet ja hukkunut historia vainoavat yhä tilan vanhoissa, mystisissä rakennuksissa.

Oletteko valmiit tutkimaan Tahlon tilan yli 400-vuotiaan historian mysteerejä?
Tahlo Ventures yhteistyössä pakohuonekonkari Getaway room escapen kanssa tarjoaa unohtumattoman, uudenlaisen pakohuonepelin aidossa maalaismiljöössä. Peli pelataan ulkolämpötiloissa, Tahlon tilan vanhoissa aittarakennuksissa ja holvikellarissa ympäri vuoden. Peli soveltuu niin ensikertalaisille kuin pakohuonekonkareillekin.

Suosituksemme ryhmäkooksi on 2-4 pelaajaa, haastepelissä yhteensä 4-8 pelaajaa. Pelin kesto on noin 2 tuntia.

YÖ GLAMPING-LUKSUSTELTASSA

Koe täysin sähkötön majoituselämys keskellä kauneinta Pirkanmaata, Näsijärven aaltojen äärellä. Glamping – glamorous camping eli luksustelttailu on nyt mahdollista Tahlolla! Viritä aistisi luonnon äärelle, hiljenny, rauhoitu ja nauti Näsijärven maisemista. Anna lahjaksi hemmottelua ja hiljaisuutta vain 40 minuutin päässä Tampereen keskustasta.

LUKSUSMAJOITUKSET

 

Lahjakortti on hyödynnettävissä myös Tahlo Venturesin muihin majoituksiin.
Tahlo Hillhouse -lomahuvila majoittaa jopa 18 henkeä Näsijärven rannalla.

Anna erilainen isänpäivälahja, äitienpäivä-, valmistujais-, syntymäpäivä- tai joululahja, joka jää mieleen.