Seikkailut

USVAAN UNOHDETTU -PAKOHUONE

ILMAKIVÄÄRI- JA JOUSIAMMUNTA

TAHLO CHALLENGE -TIIMIPELI

Hiljaisuushaaste

Käsityöretriitti

Kalastus

Tahlon tilalla pääset testamaan pakohuonepelikykysi, kokemaan Hiljaisuushaasteen sekä hiomaan jousiammunta- ja ilmakivääriammuntataitojasi. Aktiviteetit sopivat erinomaisesti yritysten tyky-päiviin, hyvinvointi- ja virkistyspäivään. Tutustu aktiviteetteihin ja järjestä virkistystilaisuutenne Tahlolla, vain 40 minuutin päässä Tampereelta!

Tahlon tilalla nautit täysin rinnoin luonnon rauhasta meloen, soutaen, kalastaen ja retkeillen. Unohtamatta rentouttavia hetkiä puutöiden ja kierrätysmakramen parissa käsityöretriitillä. Tutustu tarjoamiimme seikkailuihin!

USVAAN UNOHDETTU

Historiallinen pakomysteeri Tahlolla tarjoaa unohtumattoman, uudenlaisen pakohuonepelin aidossa maalaismiljöössä. 

ILMAKIVÄÄRI- JA JOUSIAMMUNTA

Tässä aktiviteetissa on hengitettävä syvään ja annettava aikaa ympäristölle, ohjaukselle ja omalle mielelle. Jousi- ja ilmakivääriammunta vaativat täydellistä keskittymistä. Tiimipäivien suosikki!

TAHLO CHALLENGE

Rento, leikkimielinen ja monilajinen tiimikisailu tahdittaa osallistujan kuin osallistujan Tahlon tilan tunnelmiin. Ohjatusti pienryhmät pääsevät ottamaan mittaa toisistaan erilaisten haasteiden parissa.

HILJAISUUSHAASTE

Miltä kuuloistasi viettää 60 minuuttia ilman älypuhelimia, tietokoneita, täydellisessä hiljaisuudessa keskellä kauneinta luontoa?

CRAFTAWAY -MODERNI KÄSITYÖRETRIITTI

Rentoudu osaavan ohjaajan johdolla puutöiden parissa ja hemmottele täyshoidossa Tahlon tilalla! Järjestämme yhteistyössä artesaani Heidi Kormanon kanssa käsityöretriittiviikonloppuja.

KALASTUS

Tahlo Hillhousella majoituksesi aikana sinulla on vapaat virkistyskalastusoikeudet 1200 hehtaarin Tahlon ja Kuljun vesialueella. Tilan isäntä opastaa mielellään myös parhaille apajille!