Meistä

Tahlo Ventures tarjoaa majoituspalveluita, seikkailuja, lähiruokaa ja läsnäoloa ihmisille ympäri maailman Tahlon tilalla, Tampereen kupeessa Näsijärven rannalla.

Tahlon perheyritys

Tahlo Ventures on perheyritys ja yli 400-vuotiaan Tahlon tilan historia juontaa aina vuoteen 1585. Pirkanmaan keskipisteessä sijaitsevan tilan maalaismiljöö on Tahlo Venturesin kautta avannut ovensa laajemmalle yleisölle. Haluamme palvella asiakkaita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman ja tahtovat aidosti olla tai oppia olemaan läsnä.

Arvot ja luonto

Meidän perheelle on aina ollut tärkeää erilaisten ihmisten, läsnäolon ja luonnon arvostaminen. Olemme We Speak Gay -arvoyhteisön jäsenyritys. Tahlolle jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on, kokematta oloaan uhatuksi, syrjityksi tai huomaamattomaksi. Tahlolla on turvallista olla ja elää. #wespeakgay #lgbtqtravel

Löydät Gay Travel Finland -kartan myös Tahlo Hillhouselta.

Tahlon tila

Tahlon vedet ympäröivät vanhaa sukutilaamme ja Tahlosta löydätkin erinomaiset ulkoilu- ja kalastusmahdollisuudet. Tahlon tila sijaitsee Ylöjärvellä, vain 35 km tai toisin sanoen reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Karttaa katsoessasi olemme siinä, missä lukee “Tahlo”.

Tervetuloa Tahlolle! ????

Tahlon perhe

Juha Tahlo, Tahlo Ventures

Juha Tahlo

040 552 7838

Tahlon tilan isäntä Juha ”Jussi” Tahlo ohjaa aktiviteetteja ja on läheltä löytyvä apu majoituksenne aikana.

Jussille voit rimpauttaa majoituksesi aikana.

Juha Tahlo, Tahlo Ventures

Johanna Tahlo

040 718 3862

Venturesin nuori yrittäjä Johanna vastaa kysymyksiisi ennen majoitusta, auttaa varausten teossa ja antaa parhaimmat tarjoukset. Olethan siis yhteydessä Johannaan, kun suunnittelet matkaa Tahlolle!

Juha Tahlo, Tahlo Ventures
Juha Tahlo, Tahlo Ventures

Jenni Korhonen

Jenni Korhonen on Johannan oikea käsi ja auttaa sinua suunnittelemaan matkasi Tahlolle!

Jennin tavoitat

Juha Tahlo, Tahlo Ventures

Marja Tahlo

Tahlon tilan emäntä, Marja Tahlo yhdessä kahden nuoremman tyttärensä, Helena ja Sanna Tahlon kanssa huolehtii tilojen siisteydestä, kotimaisten sänkyjen petauksista ja viihtyisyydestä Tahlo Hillhousella. Heitä saat kiittää tilojen puhtaista pinnoista ja pehmeistä ja puhtaista lakanoista, joihin illan tullen on ihana käpertyä.
Juha Tahlo, Tahlo Ventures
Juha Tahlo, Tahlo Ventures

Helena Tahlo

Yrittäjäopiskelija Helena Tahlo huolehtii tilojen siisteydestä, petauksista ja viihtyisyydestä Tahlo Hillhousella. Helena on myös vaikuttanut paljon Tahlo Hillhousen ja Tahlo Headland Saunan moderniin, pohjoismaiseen sisustukseen, designiin ja visuaalisuuteen.
Juha Tahlo, Tahlo Ventures

Sanna Tahlo

Osuuskuntayrittäjä Sanna Tahlo auttaa perhettään Venturesin päivittäisissä sisä- ja pihatöissä yrittäjyysopintojensa ja muiden töiden ohella.
Juha Tahlo, Tahlo Ventures