Meistä

Tahlo Ventures tarjoaa majoituspalveluita, seikkailuja, lähiruokaa ja läsnäoloa ihmisille ympäri maailman Tahlon tilalla, Tampereen kupeessa Näsijärven rannalla.

Tahlon perheyritys

Tahlo Ventures on perheyritys ja yli 400-vuotiaan Tahlon tilan historia juontaa aina vuoteen 1585. Pirkanmaan keskipisteessä sijaitsevan tilan maalaismiljöö on Tahlo Venturesin kautta avannut ovensa laajemmalle yleisölle. Haluamme palvella asiakkaita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman ja tahtovat aidosti olla tai oppia olemaan läsnä.

Arvot ja luonto

Meidän perheelle on aina ollut tärkeää erilaisten ihmisten, läsnäolon ja luonnon arvostaminen. Olemme We Speak Gay -arvoyhteisön jäsenyritys. Tahlolle jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on, kokematta oloaan uhatuksi, syrjityksi tai huomaamattomaksi. Tahlolla on turvallista olla ja elää. #wespeakgay #lgbtqtravel

Löydät Gay Travel Finland -kartan myös Tahlo Hillhouselta.

Tahlon tila

Tahlon vedet ympäröivät vanhaa sukutilaamme ja Tahlosta löydätkin erinomaiset ulkoilu- ja kalastusmahdollisuudet. Tahlon tila sijaitsee Ylöjärvellä, vain 35 km eli reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Karttaa katsoessasi olemme siinä, missä lukee “Tahlo”.

Tervetuloa Tahlolle!

Tahlon perhe

Juha Tahlo, Tahlo Ventures

Juha Tahlo

040 552 7838

Tahlon tilan isäntä Juha ”Jussi” Tahlo ohjaa aktiviteetteja ja on läheltä löytyvä apu majoituksenne aikana.

Jussille voit rimpauttaa majoituksesi aikana.

Juha Tahlo, Tahlo Ventures

Johanna Tahlo

040 718 3862

Venturesin nuori yrittäjä Johanna vastaa kysymyksiisi ennen majoitusta, auttaa varausten teossa ja antaa parhaimmat tarjoukset. Olethan siis yhteydessä Johannaan, kun suunnittelet matkaa Tahlolle!

Juha Tahlo, Tahlo Ventures
Jenni Rupponen, Tahlo Ventures

Jenni Rupponen

Jenni vastaa Tahlon asiakaspalvelusta ja myynnistä oman yrityksensä, Saawa Osk:n kautta. Jenni auttaa sinua suunnittelemaan matkasi Tahlolle. Kysy rohkeasti tarjousta!

Jennin tavoitat

Jenni Korhonen, Tahlo Ventures

Jenni Korhonen

Jenni Korhonen vastaa kysymyksiisi ennen majoitustasi ja auttaa sinua suunnittelemaan matkasi Tahlolle.

Jennin tavoitat

Jenni Korhonen, Tahlo Ventures
Adele Pitkälä, Tahlo Ventures

Adele PITKÄLÄ

Adele huolehtii tilojen siisteydestä, kotimaisten sänkyjen petauksista ja viihtyisyydestä Tahlo Hillhousella. Häntä saat kiittää tilojen puhtaista pinnoista ja pehmeistä ja puhtaista lakanoista, joihin illan tullen on ihana käpertyä. Adelen saatat nähdä myös Usvaan unohdettu -pakohuoneella.

Johanna Kumpulainen, Tahlo Ventures

Johanna Kumpulainen

Johanna on mukana kaikissa Tahlon arjen askareissa,  huolehtii tilojen siisteydestä, kotimaisten sänkyjen petauksista ja viihtyisyydestä Tahlo Hillhousella. Matkailualan opintojensa loppusuoralla Johanna teki näyttötyönsä Tahlo Venturesille LGBTQ-matkailun parissa. 

Johanna Kumpulainen, Tahlo Ventures
Juha Tahlo, Tahlo Ventures
Juha Tahlo, Tahlo Ventures

Marja Tahlo

Tahlon tilan emäntä, Marja Tahlo on koko tiimin tukipilari ja auttaa ratkomaan haasteen kuin toisenkin matkailutoiminnan arjessa. 

Juha Tahlo, Tahlo Ventures

Sanna Tahlo

Sanna Tahlo auttaa perhettään Venturesin päivittäisissä sisä- ja pihatöissä sekä pakohuoneella muiden töiden ohella. 

Juha Tahlo, Tahlo Ventures
Juha Tahlo, Tahlo Ventures

Helena Tahlo

Yrittäjäopiskelija Helena Tahlo on Tahlon perheen visuaalinen silmä. Hänen suunnittelutyönsä näkyy muun muassa Hillhousen makuuhuoneiden uudistetussa, modernissa sisustuksessa, jonka pohjoismainen design houkuttelee viihtymään.