Sauna ja palju

Sauna, AVANTO ja palju – täydellistä hemmottelua

Näsijärven ranta, Tahlon vedet, sauna ja hiljaisuus. Mitä muuta mieli kaipaa arjen keskellä? Tahlolla, vain 40 minuutin päässä Tampereelta, pulahdat uimaan ympäri vuoden, saunot lähipuusta rakennetuilla lauteilla, nautit isolla terassilla tai laiturilla auringonlaskusta, rentoudut paljussa ja paistat iltaherkut nuotiopaikalla.

Tällä hetkellä vuokraamme kahta puulämmitteistä, yksityistä saunatilaa. Saunat lämmitetään itse ja lisätilauksesta myös palju on saatavilla kumpaankin kohteeseen. Underhill-rantasaunalla uusi avanto on auki koko talven!

Tahlo Headland Saunalla onnistuvat myös yritys- ja juhlatilaisuudet sekä esimerkiksi polttarit. 

Tahlo Underhill Beach & Sauna

 Sauna- ja avantoiltojen hinnat alkaen (16-24, max 6 hlöä) saatavuuden puitteissa.
Arkena 129 €
Viikonloppuna 249 €
Kysy myös äkkilähtötarjouksia!

Sauna ja tupa yhteensä 20 m2, avantouinti talvella laiturin päästä tukevilta portailta, nuotiopaikka, puucee, rantalentopallokenttä, laituri ja lapsiystävällinen hiekkaranta Näsijärven rannalla. Pieni keittiö perusvarusteluineen, jääkaappi, pakastin, mikro, juokseva vesi. Pyyhkeet, palju, lisäsaunojat, sauna valmiiksi lämmitettynä, soutuvene ja majoitusmahdollisuus kahdelle erillishintaan. Myös tarjoilut ja aktiviteetit onnistuvat ryhmille!

Tahlo Underhill -rantasaunaa vuokraamme pääasiassa Hillhouse-lomahuvilan yhteydessä.  Sesonkien ulkopuolella sekä arkisin sauna on kuitenkin vuokrattavissa myös erikseen! Kysy äkkilähtötarjouksia tai pyydä tarjous vakivuorosta.

Tutustu tarkemmin kohteeseen.

 

VARAA SAUNA- ja AVANTOILTA TAHLOLLA

Huomaathan, että uloskirjautumispäivä ei koske iltavarauksia. Iltavaraukset klo 16.00-24.00, tästä voit ostaa illan suoraan:

Pakolliset kentät merkitty tähdelläVaraa of 1 saatavilla olevista majoituskohteista.

Saunailta Tahlolla on saatavilla valittuina päivinä.

Saunatilojen vuokra sisältää aina shampoot ja saippuat saunojille ja lisähinnasta seuraavat palvelut ovat saatavilla:

  • Lisäsaunojat kuuden hengen jälkeen + 10 € / hlö.
  • Sauna valmiiksi lämmitettynä + 35 €.
  • Palju erikseen vuokrattavissa, kysy tarjous varatessasi!
  • Majoitusmahdollisuus 2-4 hengelle levitettävällä vuodesohvalla + 25 € / hlö.
  • Pyyhkeet + 5 € / hlö
  • Loppusiivous 99 €.
  • Soutuveneet ja kanootti 29 € / päivä / vene
  • Pakohuonepeli Usvaan unohdettu ammentaa Tahlon tilan historiasta aidossa maalaismijöössä, kävelymatkan päässä Tahlo Headland Saunalta. Lue lisää ja varaa peliaikanne. 

HUOM

Sauna pestään aina asiakkaiden välissä ja kiinnitämme nyt erityistä huomiota normaalin, huolellisen siivouksen lisäksi pintojen, ovenkahvojen, valokatkaisimien ja muiden käsien ulottuvilla olevien pintojen puhdistukseen.

Noudatamme THL:n ohjeistuksia siivouksesta ja tarjoamme siivousta tukevat lisävälineet myös asiakkaidemme käyttöön.

Ilmoitamme avoimista illoista sähköpostitse ja viestein kiinnostuneille, välillä hyvin lyhyelläkin varoitusajalla. Mikäli haluat saada tietoa iltavuokrauksen saatavuudesta, jätäthän yhteystietosi meille.

Tahlo Headland Sauna

Saunailtojen hinnat alkaen (16-24)
Arkena 149 € 
Viikonloppuna 249 € 

Tahlo Headland on perinteinen suomalainen rantasauna upeilla Näsijärven maisemilla Pirkanmaan keskipisteessä, Tahlon tilalla, 35 km päässä Tampereelta. Sauna, pukuhuone ja tupa, jossa kamina, katettu terassi, kaasugrilli, isot piha-alueet, uimalaituri ja puucee. Palju, loppusiivous, majoitusmahdollisuus neljälle, vene ja kanootti lisähinnalla. Tutustu tarkemmin kohteeseen.

Myös tarjoilut ja aktiviteetit onnistuvat ryhmille!

Paljuilta Tahlolla

Paljuiltojen hinnat alkaen (16-24)
Arkena 290 €
Viikonloppuna 390 €

Kaipaako teidän perhe pientä irtiottoa arjesta tai saunailtaa lähiseudulla? Haluatteko rauhoittua ihan vaan kaksin tai kavereiden kanssa? Tahlon paljuilta on täydellinen minivirkistys keskelle arkea!

Saunan ja sen ympäristön lisäksi käytössänne valmiiksi palju, jonka lämmitätte lähipuulla noin 2-5 tunnissa. Anna lämpimän veden hemmotella ja levähdä hetki Tahlon vesien maisemissa!

Osallistujamäärä: 6 henkilöä, lisäsaunojat + 10 € / hlö. Paljun lämmitys ja pyyhkeet lisähinnalla.