Sauna ja palju

Varaa saunailta suoraan verkkokaupastamme. Valitse haluamasi päivät ja tarkista saatavuus! Huomaathan, että uloskirjautumispäivä ei koske iltavarauksia. Saunailtojen varaukset ovat klo 16.00-24.00. Jos et saa valittua haluamaasi päivää tai kauppa ei tarjoa saatavuutta, olethan meihin suoraan yhteydessä. Kun suunnittelet tyky-päivää tai kokousta, suosittelemme laittamaan viestiä. Saunavuoroja tälle illalle voit tiedustella 0407183862.   

Sauna, AVANTO ja palju – täydellistä hemmottelua

 

Näsijärven ranta, Tahlon vedet, sauna ja hiljaisuus. Mitä muuta mieli kaipaa rauhoittuakseen arjen keskellä? Tahlolla, vain 40 minuutin päässä Tampereelta, pulahdat uimaan ympäri vuoden, saunot lähipuusta rakennetuilla lauteilla, nautit auringonlaskusta, rentoudut paljussa ja paistat herkut nuotiopaikalla.

Tällä hetkellä vuokraamme kahta puulämmitteistä, yksityistä saunatilaa sekä glamping-kärrysaunaa.  Saunat lämmitetään itse ja lisätilauksesta myös palju on saatavilla. Underhill-rantasaunalla uusi avanto on auki koko talven! Tahlo Headland Saunalla onnistuvat myös yritys- ja juhlatilaisuudet sekä esimerkiksi polttarit. 

rantasaunan iltavuokraus

Saunailtojen hinnat alkaen
arkena 149 €
v
iikonloppuna 249 €
Kysy myös äkkilähtötarjouksia saunaan ja avantoon!

Kun varaat saunaillan, saat rantasaunan yksityiskäyttöönne klo 16.00-24.00. Underhill-rantasaunalla avantouinti talvella, nuotiopaikka, puucee, rantalentopallokenttä ja lapsiystävällinen hiekkaranta. Sauna ja tupa yhteensä 20 m2, tuvassa pieni keittiö perusvarusteluineen, jääkaappi, pakastin, mikro, juokseva vesi. Pyyhkeet, palju, lisäsaunojat, majoitusmahdollisuus kahdelle, sauna valmiiksi lämmitettynä ja soutuveneet erillishintaan.

Tahlo Underhill -rantasaunaa vuokraamme pääasiassa Hillhouse-lomahuvilan yhteydessä.  Sesonkien ulkopuolella sekä arkisin sauna on vuokrattavissa myös erikseen! Tarkista saatavuus yltä ja varaa sauna! Tutustu kohteeseen.

avantouinti tahlolla


Avanto on auki läpi talven Tahlolla ja kuuluu saunailtavaraukseen. Anna virkistävän veden hemmotella verenkiertoa ja varaa avantoiltanne Tahlolla.

Säännöllisesti avantoon? Kysy tarjous vakiovuorosta, sovimme personoituja paketteja aikataulujen ja toiveiden mukaan!

PALJUT TAHLOLLA

Paljun voit lisätä varaukseenne heti saunavuoroa varatessasi tai vasta lähempänä saapumistanne. Voit myös kysyä tarjousta.

Paljun voit varata joko valmiiksi lämmitettynä tai niin, että lämmität paljun itse. Talvellä lämmittäminen ottaa noin 4 tuntia, kesällä 2 tuntia. Täytämme paljun aina valmiiksi järvivedellä ja huolehdimme paljun tyhjennyksen ja pesun lähtönne jälkeen.

Myös iso kärrypalju on saatavilla kaikkiin saunakohteisiin. Mahdollisuus varata kaksi paljua illalle. Tahlolla järjestät isommankin porukan tykypäivän sauna- ja paljuillan merkeissä.

 

Tahlo Headland Sauna

Saunailtojen hinnat alkaen (16-24)
Arkena 199 €
Viikonloppuna 299 € 

Tahlo Headland on perinteinen suomalainen rantasauna upeilla Näsijärven maisemilla Pirkanmaan keskipisteessä, Tahlon tilalla, 35 km päässä Tampereelta. Sauna, pukuhuone ja tupa, jossa kamina, katettu terassi, kaasugrilli, isot piha-alueet, uimalaituri ja puucee. Palju, loppusiivous, majoitusmahdollisuus neljälle, vene ja kanootti lisähinnalla. Tutustu tarkemmin kohteeseen.

Myös tarjoilut ja aktiviteetit onnistuvat ryhmille!

Saunatilojen vuokra sisältää aina shampoot ja saippuat saunojille ja lisähinnasta seuraavat palvelut ovat saatavilla:

  • Lisäsaunojat kuuden hengen jälkeen + 10 € / hlö.
  • Sauna valmiiksi lämmitettynä + 59 €.
  • Palju erikseen vuokrattavissa, kysy tarjous varatessasi!
  • Majoitusmahdollisuus 2-4 hengelle levitettävällä vuodesohvalla + 25 € / hlö.
  • Pyyhkeet + 5 € / hlö
  • Soutuveneet ja kanootti 29 € / päivä / vene
  • Pakohuonepeli Usvaan unohdettu ammentaa Tahlon tilan historiasta aidossa maalaismijöössä, kävelymatkan päässä Tahlon saunoilta. Pakohuone on avoinna ympäri vuoden. Lue lisää ja varaa peliaikanne. 

HUOM

Sauna pestään aina asiakkaiden välissä ja kiinnitämme nyt erityistä huomiota normaalin, huolellisen siivouksen lisäksi pintojen, ovenkahvojen, valokatkaisimien ja muiden käsien ulottuvilla olevien pintojen puhdistukseen.

Noudatamme THL:n ohjeistuksia siivouksesta ja tarjoamme siivousta tukevat lisävälineet myös asiakkaidemme käyttöön.

Ilmoitamme avoimista illoista sähköpostitse ja viestein kiinnostuneille, välillä hyvin lyhyelläkin varoitusajalla. Mikäli haluat saada tietoa iltavuokrauksen saatavuudesta, jätäthän yhteystietosi meille.