Varaa glamping-luksusmajoitus suoraan verkkokaupastamme. Valitse haluamasi päivät ja tarkista saatavuus! 

Huomaathan, että luksusteltat ovat varattavissa kaudella 1.6.-1.9.2024 ja kärrysauna 26.4.-1.10.2024 Varauskalenterien tilannetta voit tarkastella täällä.

Sateenkaariystävällistä luksustelttailua Tampereen kupeessa

Koe täysin sähkötön majoituselämys keskellä kauneinta Pirkanmaata, Näsijärven aaltojen äärellä. Ylöjärvellä LGBTQ-ystävällinen luksusteltta toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi rentoutumaan. Varaa nyt hemmottelua ja hiljaisuutta vain 40 minuutin päässä Tampereen keskustasta.

 Glamping – glamorous camping eli luksustelttailu on nyt mahdollista Tahlolla! Viritä aistisi luonnon äärelle, hiljenny, rauhoitu ja nauti Näsijärven maisemista. Majoitukseen luksusteltassa kuuluvat aina valmiiksi pedatut sängyt laadukkaine liinavaatteineen sekä muhkeat kylpy- ja kasvopyyhkeet sekä metsäsuihku.

Erikseen vuokrattavissa palju, sauna, lähiaamiainen sekä soutuvene ja kanootti. Teltassa on pohjoismaista designia sisustuksessa, vieressä uimalaituri ja Tahlon laavu nuotiopaikkoineen. Voit saapua Tahlolle myös vesiteitse. Tutustu kohteeseen.

Itsenäinen sisäänkirjautuminen tai sovittu saapumisaika, jolloin henkilökunta esittelee teille tilat ja käytännöt.

Kysy rohkeasti joustoa sisään- ja uloskirjautumisaikoihin.

Sisäänkirjautuminen
klo 15.00

Uloskirjautuminen
klo 11.00

This was the perfect place for a couples retreat. Paradise on a lake. The tent was cozy, romantic and we felt right at home. Everything was available, easy to use and clean. Johanna was always responsive and helpful and you can tell a lot of love goes into this listing.

Thomas

”Saavuin Järvien reitin pyöräreissulta tänne majoittumaan. Taianomainen kokemus. En ole kokenut mitään vastaavaa aiemmin. Kaunis ja rauhallinen metsä ympärillä, veden liplatus ja tuulen humina puissa rauhoittavat rentoutumaan upeassa teltassa. Lämmin suihku keskellä metsää oli todellista luksusta, kuin myös uintilaituri aivan vieressä. Minulla oli kaikki mitä tarvitsin, ja majoittajalta sain selkeät ohjeet omatoimiseen ja joustavaan saapumiseen paikalle.”

Tuuli

Teltta oli ihanan kaunis ja sänky mukava. Metsäsuihku ihana ja toimiva! Palvelu hyvää ja jotenkin henkilökohtaista!

Tanja

LUKSUSTELTAT

 Tahlon glampingissa, yksityisellä sijainnilla aivan Näsijärven rannalla on kaksi halkaisijaltaan 5 metrin luksustelttaa.  Voit valita klassisen valkoisen luksusteltan tai tummemman, oranssinruskean-sävyisen teltan. Telttojen varustelut vastaavat toisiaan väritystä ja sänkyjen kokoa lukuun ottamatta. Kummallakin teltalla on oma yksityinen metsäsuihku. 

Klassinen valkoinen teltta sopii erinomaisesti sinulle, joka arvostat valoisaa tilaa sekä haluat nauttia valoisista kesäöistä. Teltassa 160-cm queen-size-parivuode, joka erotettavissa myös kahdeksi single-vuoteeksi. 

Oranssinruskean-sävyisen ”Roasted pumpkin” teltan kutsuva tunnelma luo intiimin ja kodikkaan tilan. Värillisen telttakankaan ansiosta sisällä on hämärämpää, mikä tekee teltasta monille helpomman nukkua valoisina öinä. Teltassa 180 cm king-size -parivuode yhtenäisellä petauspatjalla. 

 

SAUNO TAI YÖVY KÄRRYSAUNASSA

Koe luksusretkeily majoittuen mukavasti kärrysaunassa. Puku-/makuutilassa majoittuu kaksi henkilöä 140 cm -leveässä vuoteessa. Sauno, nauti metsän hiljaisuudesta ja herää Näsijärven aaltojen liplatukseen. Kärrysaunamajoitus on varattavissa huhtikuun lopusta syyskuun loppuun asti.

Kärrysauna on Tahlon perheen rakentajan, Eero Tuomisen käsialaa vuodelta 2009. Nyt tämä vanha, uniikki ja sympaattinen kärrysauna on saanut uuden elämän Tahlolla. Monipuolinen varustelu, hyvät löylyt, ripaus designia ja valmiiksi pedattu vuode takaavat onnistuneen retkikokemuksen.  Kun varaat kärrysaunamajoituksen, kärrysauna on yksityiskäytössänne koko majoituksenne ajan. Puulämmitteisellä saunalla saa hieman lämmitettyä myös puku-/makuutilaa, joten se palvelee Tahlon glmapingissä ja keväästä aina syksyyn asti.

Noin 10 m2 kokoinen liikutettava rakennus 4m2 saunalla tarjoaa löylyt glamping-majoittujille silloin, kun ei ole majoituskäytössä. Talvella kärrysauna ja laavu palvelevat sauna- ja luontoelämyksillään ryhmiä! 

 METSÄSUIHKUT

Anna lämpimän veden rentouttaa kehosi ja nauti suihkuttelusta metsän keskellä järvimaisemaa ihaillen. Kummankin luksusteltan vuokraukseen kuuluu yksityinen metsäsuihku, joka on käytettävissä koko majoituksen ajan. Voit kylpeä perinteisesti kuuppa- ja ämpärityylillä tai hyödyntää aurinkokennolla ladattua metsäsuihkua.

Nauti virkistävä kylpy luonnossa! 

 

PALJU JA MUUT LISÄPALVELUT

Paljussa rentoudutte kahden kesken luonnon helmassa. Täytämme aina paljun valmiiksi järvivedellä ja lämmitämme sen mielellämme myös kylpyvalmiiksi teille. Saatte vain nauttia!  Varaa myös muita lisäpalveluita ja hemmottele itseäsi.

Lisäpalvelut
  • Palju illalle valmiiksi lämmitettynä 190€
  • Saunavuoro 3 h, itse puilla lämmittäen 95 €
  • Aamiaiskori kahdelle 59 €
  • Usvaan unohdettu -pakohuonepeli kahdelle 100 €
  • Soutuvene tai kanootti 29 € / vene / ensimmäinen vrk, jonka jälkeen 10 € / vrk / vene.
  • Palju illaksi 150 €, kun lämmitätte sen itse. Sisältää paljun täytyön järvivedellä, polttopuut ja paljun tyhjennyksen ja pesun lähtönne jälkeen. 

Mukavuudet

Luksusta glamping-majoitukseen Näsijärven rannalla tuovat niin valmiiksi pedatut sängyt kuin hyvin varusteltu teltta ja kärrysauna sekä monipuoliset lisäpalvelut. Tutustu luksusretkeilyn mukavuuksiin ja varaa erilainen majoitus!

Majoittuminen

• Valmiiksi pedatut sängyt laadukkaine liinavaatteineen
• Tuplatyynyt ja lisävilttejä
• Muhkeat kylpy- ja kasvopyyhkeet
• Ekologiset saippuat ja shampoot
• Ulkohuussi ja käsienpesupiste
• Luksusteltta on sisustettu tarkkaan valitulla pohjoismaisella designilla ja kestävillä ratkaisuilla. Sisustuksen inspiraationa suomalainen (mänty)puu ja kestävä kehitys.
• Aurinkokennovaloja, joista toisessa on puhelimen latausmahdollisuus usb-liitännällä. 
• Vesitiivis ja hyönteissuojattu, halkaisijaltaan 5 metrinen teltta yksityisellä sijainnilla Näsijärven rannalla on täysin yksityiskäytössänne.
• Tahlon tilan laavu ja nuotiopaikka käytettävissänne
• Kärryt tavaroiden kuljetusta varten viimeiselle 100 metrin metsäosuudelle
• Ilmainen parkkeeraus

Sauna ja kylpeminen

Metsäsuihku (pata, jossa lämmitetään järvivesi ja perinteisellä ämpäri-nappo-tyylillä peseytyminen), ekologiset saippuat ja shampoot

• Laituri ja uimapaikka

Varaa yksityinen saunahetki majoituksenne yhteyteen. Saunavuorot järjestetään ensisijaisesti aina glampingin kärrysaunassa. Saatavuuden vaatiessa saunavuoro voidaan siirtää Tahlon rantasaunalle, vajaan 2 km kävely- soutu- tai automatkan päässä luksusteltalta. Varaathan saunavuoronne hyvissä ajoin! 99 € / 3h, sauna lämmitetään itse.

Palju valmiiksi lämmitettynä 199 €. Anna lämpimän veden rentouttaa puiden huminaa kuunnellen.

Aktiviteetit

• Tahlon tilalla on erinomaiset ulkoilumaastot ja
kalastusmahdollisuudet. Map of Tahlo muutamine retkireitteineen on käytettävissänne.
• Pakohuonepeli Usvaan unohdettu ammentaa Tahlon tilan historiasta aidossa maalaismijöössä, kävelymatkan päässä luksusteltalta. Kysy lisää tai varaa peliaikanne suoraan täältä!
• Soutuvene tai kanootti 29 € / kpl / ensimmäinen vrk, jonka jälkeen 10 € / vrk / kpl.
• Soutaen, meloen, autolla tai polkupyöräillen Kuljulle, jossa Villa Vinon kesäkaffila, Heikkilän vanha pirtti ja Vikelän tuulimylly. Lue lisää

 

Ruoanvalmistus

• Aterimet, lautaset, mukit ja lasit kahdelle
• Perus ruoanlaittovälineet nuotiokokkailua varten: Muurikka-pannu, nokipannu sekä makkaratikut
• Retkikeitin kaasuineen
• Kylmälaukku kylmäkalleineen (kylmäkallet mahdollista vaihtaa uusiin majoituksen aikana Tahlon infossa noin 2 km päässä leiristä)
Ei juoksevaa juomavettä, mutta toimitamme teille juomavettä valmiiksi kohteeseen.
•  Tiskausvälineet
• Tahlon tilan laavu ja nuotiopaikka käytettävissänne
Lähiaamiaiskori kahdelle 59 €

 

Saatavuus

Glamping-Luksusteltta White

Glamping-Luksusteltta ”Roasted Pumpkin”

Glamping Kärrysauna

Etäisyydet

Tampereen
keskustaan
35 km / 40 min.
Tampere-Pirkkalan
lentokentälle
38 km / 40 min

Helsinkiin
2 tuntia 15 min

Paras tapa on saapua omalla autolla, polkypyörällä, veneellä, taksilla tai tilausajolla. Lähin bussipysäkki sijaitsee 7 kilometrin päässä Tahlolta. Tahlolle voit saapua myös vesiteitse. Kohde on polkupyöräilijöiden Näsijärvireitin varrella.