Lähiruokaa

Tilaa yksityiskokki tai huolella haudutettua kotiruokaa majoituksen tai kokouksen yhteyteen. Toteutamme lähiruokatarjoilut ryhmille luottokumppaniemme kanssa.

Lähiruokaa yhteistyöllä

Lähiruokatarjoilut järjestämme kumppaniemme kanssa.

Huolella haudutettua kotiruokaa tarjoava Maarit Tuominen on tunnettu mm. Muroleen kesäkahvilan kuuluisista munkeistaan.

Huippuravintoloissa ympäri Suomen ja maailmalla mainetta niittänyt yksityiskokki Sami Hakamäki loihtii niin avotulilounaan, lähiruokaillallisen kuin koko päivän menunkin! Laavulla, Hillhousella tai Headlandilla.

Kaikissa annoksissa käytämme mahdollisimman paljon lähiruokaa raaka-aineiden saatavuuden puitteissa. Kysy menuesimerkkejä nähtäväksesi!

HUOLELLA HAUDUTETTUA KOTIRUOKAA

Maarit Tuomisen keittiössä valmistuvat herkulliset kotiruokamenut. Maistuisiko lähihampurilaisbuffet, uunilohi, härkispullat tai lähikana kauden kasvisten ja lähilisukkeiden kera?

Hyödynnämme monipuolisesti lähialueen tuottajien raaka-aineita, kuten lihaa, kasviksia ja spelttiä. Vieraidemme kestosuosikeiksi ovat nousseet Maaritin tuorepuuroaamiainen, kutunjuusto ja härkispullat.

MAKUELÄMYKSIÄ SUOMEN LUONNOSTA

Yksityiskokki Sami Hakamäen kolmen, neljän ja kuuden ruokalajin illalliset tai koko- ja puolen päivän paketit takaavat onnistuneen kokouksen tai juhlan ikimuistoisine makuelämyksineen.

Avotulimenulla hemmottelet tiiminne makunystyröitä ulkoilmassa. Samin menuilla herkuttelu on elämys jo itsessään. Samiin voit tutustua tarkemmin täällä

Valmiit menut

 Listaltamme löytyvät niin suolaiset kuin makeat herkut juhlapöytään, lähiaamiainen, illalliset, lounaat ja kokoustarjoilut. Pyydäthän lisätietoa sähköpostitse, niin saat esimerkkimenut ja ajantasaisen hinnaston nähtäväksesi.

Laita viestiä meille team@tahloventures.com

VEGEÄ LÄHELTÄ

Oletko jo maistanut herkkusuilta kiitosta kerännyttä Tahlo Venturesin erikoista: härkispullia Muroleesta Tuomisen tilan härkäpavuista? Härkispullat ovat saatavilla myös vegaanisena.

Jos et, nyt voit tilata niitä lounaalle, illalliselle tai vaikka aamiaisen kylkeen!