Tietosuojakäytäntö

Emme kerää henkilökohtaisia tietoja, ellet ole täyttänyt tarjouspyyntö- yhteydenotto- tai muuta lomaketta. Lomakkeiden yhteydessä keräämme nimen, edustamasi yrityksen, puhelinnumerosi ja sähköpostin tai osan näistä tiedoista. Käytämme tietoja markkinointiin ja tapahtumista tiedottamiseen. Tietojasi ei koskaan myydä kolmansille osapuolille.

Analyysi- eli seurantaevästeet

Sivuston käytön analysointiin käytämme Google Analytics -palvelua, jonka tarjoaa Google Inc. (“Google”). Google Analytics käyttää niin kutsuttuja ensimmäisen osapuolen evästeitä. Ne auttavat analysoimaan sivuston käyttöä, eikä niitä voi lukea muilta verkkotunnuksilta.

Tutustu Googlen tietosuojakäytäntöön osoitteessa: https://www.google.com/policies/privacy/partners/

Google Analyticsin käytön voi estää osoitteessa: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Linkit

Sivustolla vieraillessasi sinut voidaan ohjata muille sivustoille, joilla kerätyt tiedot eivät ole meidän hallinnassamme. Kohdesivuston yksityisyydensuojakäytäntö määrää, mitä tietoja siellä kerätään ja mihin niitä käytetään.

Muutokset tietoihin

Tulemme kertomaan kaikki muutokset henkilökohtaisten tietojen käyttämisestä tässä yksityisyyskäytännössä. Henkilötietolain nojalla sinulla on oikeus saada informaatiota siitä mitä henkilökohtaisia tietoja sinusta on kerätty. Jos käy ilmi, että tiedot ovat virheellisiä tai harhaanjohtavia, sinulla on oikeus pyytää korjaamaan tai poistamaan tiedot. Voit missä vaiheessa tahansa kieltää tietojesi käytön tai peruuttaa suostumuksesi olemalla yhteydessä meihin: .