USVAAN UNOHDETTU -ARVONNAN SÄÄNNÖT JA EHDOT 

Arvonnan järjestäjä on Tahlo Ventures Oy, myöhemmin tässä tekstissä järjestäjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Järjestäjä varaa myös oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kilpailun perustellusta syystä.

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat, 16-vuotta täyttäneet henkilöt. Arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista ja jakaa kilpailuun osallistuvia kuvia, tarinoita ja videoita Instagram-tilillään, Facebook-sivuillaan ja nettisivuillaan. Osallistumisaika on 23.3.-31.12.2022. Arvonta suoritetaan ja valituille ilmoitetaan viimeistään 31.1.2023.

Arvontaan voi osallistua julkaisemalla Facebook- tai Instagram-tilillään julkisen julkaisun, jossa on hashtag #usvaanunohdettu ja johon on merkitty @tahloventures.

Arvonnan palkintona on Paljuilta Tahlolla max kuudelle hengelle vuoden 2023 aikana. Palkinnon arvo on 390 € euroa. Lisäsaunojat, paljun lämmitys, pyyhkeet, majoitus ja muut mahdolliset lisäpalvelut ovat ostettavissa lisähinnalla. Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot ja maksut palkinnosta. Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetun palkinnon toiseen vastaavan arvoiseen.

Voittajat ilmoitetaan viimeistään 31.1.2023 Tahlo Venturesin Instagramissa. Mikäli valittuihin ei saada yhteyttä viikon kuluessa, voi järjestäjä valita tarvittaessa uuden voittajan. Yhteystietoja käytetään vain voittoon liittyvään yhteydenpitoon ja palkinnon toimittamiseen eikä jaeta kolmansille osapuolille. Voittajat voivat lunastaa palkinnon varaamalla saunaillan team@tahloventures.com.

Arvonta ei ole Instagramin tai Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin eikä Facebookiin. Kaikki arvontaan osallistuvat vapauttavat Instagramin ja Facebookin kaikesta vastuusta.