Rentoudu luonnon rauhassa: koe kärrysaunamajoitus Tahlon glampingissa!

Glamping

Rauhoitu ja rentoudu luonnon rauhassa, Näsijärven rannalla: koe 100 % sähkötön glamping-elämys Tahlolla! 

Heräät Näsijärven laineiden liplatukseen ja kuulet tuulen lempeän huminan havupuiden latvoissa. Keuhkosi täyttyvät puhtaasta ulkoilmasta, mielesi virkistyy ja käperryt vielä hetkeksi lämpimän peiton alle, ylellisiin lakanoihin ennen aamulöylyjä. 

Avotulella valmistettu aamiainen maistuu erityisen maukkaalta puhdasvetistä Näsijärveä katsellen. Vedät syvään henkeä ja tunnet miten hyvin nukuttu yö on saanut kehosi ja mielesi täydelliseen harmoniaan. Tällaista rauhan tunnetta olet kaivannut jo hetken kiireiseen arkeen. 

Eilen rentouduit paljussa istuen ja nyt aamulla virkistyksen tarjoaa pulahdus raikkaaseen järveen ennen myöhäistä uloskirjautumista. Tahlolla olet saanut hetken hengähtää ja olla aidosti läsnä luonnon kanssa. Olo on levollinen ja rauhaisa. Tästä tunteesta haluat pitää kiinni.

Luksusretkeilyä eli glampingia pääsee Tahlolla kokemaan läpi kesän kahdessa luksusteltassa ja kärrysaunassa majoittuen. Lisäksi urheimmille raittiin ilman elämyksiä kaipaaville Kärrysauna eli Sauna on wheels avaa ovensa myös keväällä ja syksyllä.

Tahlolla majoitut 100% sähköttömästi luonnon helmassa 26.4.2024 alkaen aina syyskuun loppuun asti ja pidemmällekin säiden salliessa ☀️????????

Asiakkaidemme toiveista kärrysauna majoitti ensimmäiset vieraansa jo syksyllä 2023 ja sai kiitosta. Parasta asiakkaamme totesi vierailullaan olleen ”Valmiiksi lämmitetty palju ja luonnon rauha.” Tähtiä Seija antoi majoitukselle 5/5.  

Mikä kärrysauna? 

Tämä kirjoitus vastaa tähän kysymykseen ja kertoo, mikä ja millainen kärrysauna Tahlolla tarjoaa majoitusta ja mahdollisuuden tyky- sekä tyhy-päiviin.

Kärrysauna ulkopuolelta. Muutama rappu ylös, sijainti aivan järven tuntumassa. 

 

Kärrysauna on Tahlon perheen rakentajan, Eero Tuomisen käsialaa vuodelta 2009. Nyt tämä vanha, uniikki ja sympaattinen kärrysauna on saanut uuden elämän Tahlolla. Monipuolinen varustelu, hyvät löylyt, ripaus designia ja valmiiksi pedattu vuode takaavat onnistuneen retkikokemuksen. 

Kun astut sisään, vasemmalta löydät valmiiksi pedatun 140-cm levyisen parivuoteen järvinäköalalla.

 

Pöytätilaa ja kaikki mitä tarvitset avotulikokkaamiseen tai kaasuliedellä ruoan valmistukseen kahdelle hengelle.

 

Oikealla aukeaa ovi saunaan… Kurkistetaanpa sisään!

 

Tunnelmallinen puulämmitteinen sauna tarjoaa napakat löylyt. Ekologisilla, tarkkaan valituilla pesuaineilla puhdistaudut löylyjen jälkeen.

Saunalla saa hieman lämmitettyä myös puku-/makuutilaa, joten se palvelee Tahlon glampingissä majoituskäytössä jopa keväästä aina syksyyn asti.

Tahlon laavu nuotiopaikkoineen on aivan kärrysaunan läheisyydessä ja käytettävissänne koko majoituksen ajan. 

Paranna omaa luontoyhteyttäsi. Tahlon glamping-elämys tarjoaa metsäkylvyn, jonka päätteeksi voit nauttia yön pehmeissä vuoteissa mukavuuksista tinkimättä.

Saatavuus ja varaukset

Lue lisää ja varaa glamping-majoituksesi täällä! 

Varaa nyt

Kurkista myös glampingin luksustelttoihin!

Pari sanaa varauksista ryhmille, yrityksille ja yhteisöille

Tahlon Glampingissa voit järjestää myös tyky- tai tyhypäivät varaamalla koko paikan yksityiskäyttöönne. Kesällä voit varata saatavuutemme puitteissa kärrysaunan sekä kummatkin glamping-teltat käyttöönne, jolloin kohteessa voi majoittua jopa 6 henkilöä yhtäaikaa, lisävuoteiden kera 8 henkeä. 

Touko- ja syyskuussa sekä talvikaudella glampingissa palvelee kärrysauna ja laavu nuotiopaikkoineen. Sami Hakamäen kolmen ruokalajin avotulimenu on varattavissa laavulle. Kun haluat järjestää luontoelämyksen, tarjota rauhaa ja hetken hiljaisuutta työporukallenne, suunnitellaan teille elämys Tahlon laavulla.

Talvella Tahlon kärrysauna on varattavissa talvielämyksiin. Varaa ryhmille suunnattu eräretki Tahlon laavulle saunan kera, avotuliherkuista ja hiljaisuudesta nauttien. Jätä meille tarjouspyyntö täällä, ja järjestetään teille ikimuistoinen luontoelämys!