“Rento meininki, loistavat safkat. Tahlo tarjosi täydelliset puitteet kesäpäivän viettoon.”

Kokous, Pakohuone

Kai Manninen, Tamperelaisen mainostoimisto Tremedian toimitusjohtaja, hehkuttaa yrityksen vierailua Tahlolla. Tremedian henkilökunta vietti onnistuneen kesäpäivän Tahlolla pakohuonepelin, avotulimenun, rantasaunan sekä paljun kera. Haastattelimme Mannista heidän kokemuksestaan Tahlolla. Lue päivän kulusta, toimitusjohtajan suosituksista ja inspiroidu erilaisesta tyky- tai kokouspaikasta Tampereen kupeessa!

 

Usvaan unohdettuja arvoituksia

Päivä sujui kaikin puolin hienosti. Juuri sellainen kokonaisuus mitä odotettiinkin. Ja sopivan rento paketti!

On helteinen elokuun perjantai. Yhdentoista hengen työporukka kävelee Tahlo Headland Saunalta kohti Usvaan unohdettu -pakohuonetta. Tahlon tilan vanhojen aittarakennusten edustalla kaivetaan ohjeet esiin ja mystinen peli arvoituksineen saa alkaa. Haastepelissä toinen joukkue kirii toisen edelle. Työkaverit kulkevat maalaismiljöössä näyttelytilasta toiseen, kuiskien, pohtien ja ratkaisten erilaisia pulmia. Lopuksi peli saadaan vietyä loppuun yhdessä ja tilaa pitkään vaivannut mysteeri ratkaistua.

Pakohuoneen ratkaisua kelpaa tuulettaa! Hymy on herkässä kaikilla, kun paluumatka Tahlo Headland Saunalle, kohti kolmen ruokalajin illallista alkaa. Tahlon maalaismaisemia ihastellen noin 500 metrin matka taittuu hetkessä.

 

Kolme ruokalajia avotulella

Päivä vierähti Tahlo Venturesin tiluksilla ja huippukokki valmisti aivan ensiluokkaisen menun avotulella.

Rantasauna Headlandilla yksityiskokki Sami Hakamäen tiimistä Emmi Latvanne on pitänyt tulta yllä  ja aloittanut herkkujen valmistamisen avotulella. Alkuruoaksi Emmin tarjoilemat lähitomaatit, grillattu juusto ja mausteiden kanssa paahdettu leipä, mansikat ja tuoreet yrtit vievät kielen mennessään. Pääruokana nautitaan halstrattua merikalaa, grillattuja kesäkasviksia, tomaattista muhennosta ja savustettua jogurttia. Mitä muuta kesäherkuilta voikaan toivoa. Jälkiruoalla myös koko Tremedian tiimi pääsee osallistumaan avotulella grillaaamiseen. Glaseerattua tikkupullaa nautitaan paiston jälkeen madacascarin vaniljasta valmistetulla kreemillä ja mesiangervolla maustetulla kinuskilla marjojen kera. Lopuksi tietysti vielä pientä makeaa ja käsin suodatettua, paikallisesti paahdettua kahvia! Näitä herkkuhetkiä kelpaa muistella illan hämärtyessä. Nam!

 

Headland rantasauna tukikohtana

Tahlo tarjosi täydelliset puitteet kesäpäivän viettoon muun muassa saunomisen, paljuilun ja uimisen merkeissä.”

Seuraavana Tremedian nautiskelijoita odottaa valmiiksi lämmitetty palju ja rantasauna. Tahlo Headland Saunan uusi laituri, jonka päästä aukevat upeat maisemat Tahlon salmelle ja vesille, sai kovasti kehuja. Näsijärveen hyppiminen sujui kuin leikki! Tahlon Headland-rantasauna toimi päivän ajan Tremedian työporukan tukikohtana. Manninen toteaa tilan toimineen todella hyvin tilaisuudessa. “Hyvin mahduttiin olemaan ja perusleirinä toiminut rantasauna oli juuri oikea valinta meille.”

 

Yöpalaksi Tremedialaiset grillailivat itse terassin kaasugrillillä iltaherkut.

Illan päätteeksi yhteiskyyti kuljetti suurimman osan tiimistä kotiin Tampereelle. Kaksi henkilöä jäi yöpymään Headland -rantasaunan tuvan levitettävälle vuodesohvalle.

Manninen kertoo koko tiimin viihtyneen erinomaisesti Tahlolla. “Kaikki olivat todella tyytyväisiä päivään kokonaisuudessaan.”

Lähtöpäivänä, lauantaina Tahlon väkeä ilahdutti Mannisen lähettämä viesti: “Kiitokset vielä ihan mahtavasta setistä firman kesäpäiville ?. Porukka viihtyi enemmän kuin hyvin ?.”

 

Helppoa varaamista

Kesäpäivää, tykypäivää tai kokousta järjestäessä varaamisen pitää olla helppoa ja mutkatonta. Myös ohjelman pitää vastata työporukan tarpeita ja toiveita! Manniselle Tahlolle varausta tehdessä tärkeää oli se, että eri aktiviteetteja oli helppo valita. 

Varaus oli helppoa ja saatiin rakennettua juuri sellainen kokonaisuus, mitä haluttiinkin. Tyky-päivää varatessa tärkeintä on varauksen helppous ja eri aktiviteettien valinta.”

Manninen suosittelee Tahlolla vierailua pienille ja keskikokoisille yrityksille sekä kaveriporukoille.

Valokuvat: Tremedia

 

Tykypäivä Tahlolla

Toivottavasti saamme järjestää myös teidän yrityksellenne kesäpäivän, syysjuhlat, erilaisen tykypäivän tai kokouksen Tahlolla. Tahlo Headland Sauna on vuokrattavissa kesäkaudella, niin kauan kuin kelejä riittää.

Tahlo Hillhouse -lomahuvilalla taas kokoustetaan ja tykyillään ympäri vuoden luksuspuitteissa. Modernit kokousvarustelut ja luonnonkaunis ympäristö takaavat onnistuneen tilaisuuden. Yhdessä yksityiskokki Sami Hakamäen tiimin kanssa loihdimme tilaisuuteen niin kokouseväät kuin useamman ruokalajin illallisetkin.

Usvaan unohdettu -pakohuone tarjoaa tekemistä erikokoisille tiimeille ympäri vuoden Tahlon tilalla, kävelymatkan päässä Hillhouselta ja Headlandilta.  Kysy tarjous ja varaa vierailunne Tahlolle nyt.

 

Katso vielä

Tremedia kiteytti itse vielä iltaansa seuraavasti Instagramissaan: 

Viikko sitten vietettiin viiden tähden ilta, kun koko porukka kokoontui Tahlon upeissa maisemissa Ylöjärvellä ?

Onnistuneen illan mahdollisti

⭐️Kesäinen ilma ja upeat puitteet
⭐️Kokin loihtima kolmen ruokalajin avotuli-illallinen
⭐️Pakohuonepelistä selviytyminen
⭐️Sauna, palju ja uiminen
⭐️Huippu seura

Iso kiitos @tahloventures ! ?