Meistä

Tahlo Ventures tarjoaa majoituspalveluita, pakohuonepelin, seikkailuja, lähiruokaa ja läsnäoloa ihmisille ympäri maailman Tahlon tilalla, Tampereen kupeessa Näsijärven rannalla.

Tahlon perheyritys

Tahlo Ventures on perheyritys ja yli 400-vuotiaan Tahlon tilan historia juontaa aina vuoteen 1585. 

Pirkanmaan keskipisteessä sijaitsevan tilan maalaismiljöö on Tahlo Venturesin kautta avannut ovensa laajemmalle yleisölle. Tahlo Venturesin omistajaperustaja Johanna on kotoisin Tahlon tilalta ja koko Tahlon perhe on mukana Tahlo Venturesin arjessa. 

Haluamme palvella asiakkaita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman ja tahtovat aidosti olla tai oppia olemaan läsnä. Tervetuloa Tahlolle pysähtymään ja elämään hetkessä!

Arvot ja luonto

Meidän perheelle on aina ollut tärkeää erilaisten ihmisten, läsnäolon ja luonnon arvostaminen. Olemme sateenkaariystävällisen We Speak Gay -arvoyhteisön jäsenyritys. Tahlolle jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on, kokematta oloaan uhatuksi, syrjityksi tai huomaamattomaksi. Tahlolla on turvallista olla ja elää.

Be yourself, be present, #liveintahlo.
#wespeakgay #lgbtqtravel 

Löydät Gay Travel Finland -kartan myös Tahlo Hillhouselta.

Tahlon tila

Tahlon vedet ympäröivät vanhaa sukutilaamme ja Tahlosta löydätkin erinomaiset ulkoilu- ja kalastusmahdollisuudet.

Tahlon tila sijaitsee Ylöjärvellä, vain 35 km eli reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Pirkanmaan keskipiste sijaitsee Tahlonsalmella ja Tahlon tilan löydätkin kartasta kohdasta Tahlo. 

Tervetuloa Tahlolle!

Tahlon perhe

Juha Tahlo, Tahlo Ventures

Juha Tahlo

040 552 7838

Tahlon tilan isäntä Juha ”Jussi” Tahlo ohjaa aktiviteetteja ja on läheltä löytyvä apu majoituksenne aikana.

Jussille voit rimpauttaa majoituksesi aikana.

Juha Tahlo, Tahlo Ventures

Johanna Tahlo

040 718 3862

Venturesin yrittäjä Johanna vastaa kysymyksiisi ennen majoitusta, auttaa varausten teossa ja antaa parhaimmat tarjoukset. Olethan siis yhteydessä Johannaan, kun suunnittelet matkaa Tahlolle!

Juha Tahlo, Tahlo Ventures
Johanna Kumpulainen, Tahlo Ventures

Johanna Koo

0408200823

team@tahloventures.com

Johanna Koo on mukana kaikissa Tahlon arjen askareissa. Hän laatii tarjoukset, auttaa suunnittelemaan matkanne tai kokouksenne Tahlolla ja huolehtii viihtyisyydestä. Johannaa saat kiittää tilojen puhtaista pinnoista ja pehmeistä lakanoista, joihin illan tullen on ihana käpertyä. 

Johannan johdolla saat hiljentyä Hiljaisuushaasteessa, ratkoa mysteerejä pakohuoneella sekä kisailla Tahlo Challenge -tiimielämyksessä. 

Matkailualan opintojensa loppusuoralla Johanna teki näyttötyönsä Tahlo Venturesille LGBTQ-matkailun parissa ja on nyt kasvanut Tahlon perheen ydintekijäksi. 

Johanna Kumpulainen, Tahlo Ventures
Juha Tahlo, Tahlo Ventures
Juha Tahlo, Tahlo Ventures

Marja Tahlo

Tahlon tilan emäntä, Marja Tahlo on koko tiimin tukipilari ja auttaa ratkomaan haasteen kuin toisenkin matkailutoiminnan arjessa. 

Juha Tahlo, Tahlo Ventures

Sanna Tahlo

Sanna Tahlo auttaa perhettään Venturesin päivittäisissä sisä- ja pihatöissä sekä pakohuoneella muiden töiden ohella. 

Juha Tahlo, Tahlo Ventures
Juha Tahlo, Tahlo Ventures

Helena Tahlo

Yrittäjäopiskelija Helena Tahlo on Tahlon perheen visuaalinen silmä. Hänen suunnittelutyönsä näkyy muun muassa Hillhousen makuuhuoneiden uudistetussa, modernissa sisustuksessa, jonka pohjoismainen design houkuttelee viihtymään.