Talviloma Tahlolla – tekemistä Tampereen lähellä

Pakohuone, Talvi, Yleinen

Majoitu, sauno, pulahda avantoon ja pelaa pakohuonetta Tahlo Venturesin maalaismaisemissa

Tahlolla nautit lomasta täysin rinnoin Tampereen palveluiden ja Ylöjärven erinomaisten latujen läheisyydessä, omassa rauhassa Näsijärven rannala. Kun kaipaat lomaideoita talveen, katso tästä Tahlon lomavinkit talvipäiviin!

Majoitu Tahlo Hillhouse -lomahuvillalla kahden kesken, perheen kanssa tai isommallakin porukalla. Kotimaiset luksussängyt, rantasauna avantoineen ja paljuineen yksityiskäytössänne sekä kotimainen design takaavat hemmottelua ja ikimuistoisia hetkiä luonnon helmassa.

Tahlolla on tilaa ulkoilla ja liikkua, saunoa ja uida avannossa.  Tahlon tilan laavu on majoittujien käytössä ja ulkoilun lisäksi ajanvietettä tarjoaa tilan vanhoihin aittarakennuksiin ja mystiseen holvikellariin rakennettu Usvaan Unohdettu -pakohuonepeli.

TAHLO -erinomainen sijainti

  • 40 min Tampereen keskustaan
  • 10 min lähimmille hiihtoladuille (sään salliessa ja majoittujien toiveesta tehdään ladut myös Tahlolle!)
  • 2 h Helsinkiin
  • 0 min Näsijärven rannalle

Koivumakuuhuone on yksi Tahlo Hillhousen neljästä makuuhuoneesta. Käsityönä tehdyt yöpöydät omista koivuista antoivat huoneelle sisustusinspiraation.

MAJOITU LUKSUSÄNGYISSÄ DESIGNIN YMPÄRÖIMÄNÄ

Tahlon maalaismiljöössä kelpaa nauttia kahdestaan tai koko perheen voimin. Luksusluokan huvilassamme on neljä makuuhuonetta valmiiksi pedattuine sänkyineen, monipuolisesti varusteltu keittiö, sauna ja iso olohuone.

Tutustu Tahlo Hillhouse-huvilaan ja hyödynnä -10 % etu majoituksista kun tilaat suoraan omasta verkkokaupastamme.

AVANTO JA RANTASAUNA TAHLOLLA

Vetääkö veri veden äärelle? Kaipaatko virkistävää pulahdusta jäiseen Näsijärveen? Tai rentouttavaa saunaa järvimaisemalla? Lähipuusta rakkaudella rakennetuilla lauteilla nautit löylyistä ja virkistävään avantoon laskeudut tukevilta portailta. Myös palju (tai kaksi) on vuokrattavissa.

Avanto ja rantasauna kuuluvat aina huvilan vuokraukseen, mutta talven mittaan avanto ja rantasauna ovat varattavissa saatavuuden puitteissa myös pelkästään saunailtoihin (16-24). Katso saatavilla olevat saunaillat.

TEKEMISTÄ TALVILOMALLE: PAKOHUONEPELI TALVELLA – HYYTÄVÄ ELÄMYS

Mihin katosi Tahlon isäntä? Jotain traagista ja selvittämätöntä siihen utuiseen kesäpäivään 1900-luvun alulla liittyi. Hiipivät äänet ja hukkunut historia vainoavat yhä tilan vanhoissa, mystisissä rakennuksissa.  

Oletteko valmiit tutkimaan Tahlon tilan yli 400-vuotiaan historian mysteerejä? Yhteistyössä pakohuonekonkari Getaway Room Escape Tampereen kanssa tarjoamme unohtumattoman, uudenlaisen pakohuonepelin aidossa maalaismiljöössä Tahlolla, Ylöjärven Mutalassa.

Tahlolla voit myös ratkaista tilan mysteeriä vanhoihin aittarakennuksiin tehdyssä, ulkolämpötiloissa pelattavassa pakohuonepelissämme Usvaan Unohdettu. Pakohuonepelin voit varata vaikka et majoittuisi tai saunoisi Tahlolla, meille voi saapua myös vain pelaamaan!

Usvaan unohdettu -pakohuone:

⏳ 2-12 pelaajaa
⏳ 2 tuntia peliaikaa
⏳ sopii ensikertalaisille, mutta myös pakopelikonkareille
⏳ avoinna ympäri vuoden
⏳ peliajat 10.00, 13.00, 16.00 ja 19.00

❄️ Talvella on syytä varustautua asianmukaisesti, pakkasella villapöksyt ja pilkkihaalarit ovat täysin sopiva pukeutuminen, sillä tiloissa vallitsevat ulkolämpötilat. 

Tutustu ja varaa pelinne nyt: https://tahloventures.com/pakohuone/

Hiihdon riemua! Tahlon latu palvelee majoittujiamme säiden salliessa.

LADUILLE YLÖJÄRVELLÄ

Ylöjärvellä, 30 minuutin päässä Tahlo Hillhouselta löytyy

Hiihtoladut Ylöjärvellä

Hiihtolomalla hiihtämään? Ylöjärveltä löytyy useita, myös valaistuja hiihtolatuja, jotka ovat käytössä lumimäärän mukaan. Listaus Ylöjärven laduista löytyy täältä. Lisäksi Ylöjärven Räikän rannasta löytyy tykkilumilatu. Kurun ja Viljakkalan ladut ovat myös lähellä. Tietoa hiihtämisestä Seitsemisen kansallispuistossa löydät täältä.

Hiihtolatujen tilanne kannattaa tarkistaa majoituksen aikana, täältä kartalta löytyy ajantasaiset kunnossapitotiedot.

Villa Vinon latukaffila Lamminpään ulkoilumajalla on pysähtymisen arvoinen herkuttelupiste hiihtoreissulla.

Lähin hiihtolatu löytyy Mutalan koulun takaa, vain 7 km päästä Tahlolta.

Tahlolle laitamme ladut asiakkaidemme käyttöön hiihtolomien aikana, jos sää suinkin sallii, ja vieraamme tahtovat hiihdellä lähipelloilla.